• Fõoldal
 • Helyszín
 • Elérhetõségeink
 • Nászajándékok
 • Vendégkönyv
 • Élõ
 • Esküvõ után
 • Válaszaid
 • Belépés
 • English
        Helyszín: Lógató

  Megközelítés

  Itt egy Google térkép látható (ha mégsem, kapcsold be a javascriptet).
  A térképen különböző színekkel jelöltük a megközelítési lehetőségeket.


  Autóval

  Esztergomból a Dobogokői úton elhagyva a várost (sárga+kék+piros) illetve
  Budapestről / Szentendréről Pomázon és Pilisszentkereszten át (kék+piros)
  Esztergom után ill. előtt balra a Suzuki úton végig, majd a 117-es úton jobbra fordulva (táblán: Esztergom-Kertváros, Dorog) lesz egy körforgalom, majdnem egy teljes kört megtéve a harmadik kijárat a Damjanich utca, ezen kell haladni, lesz egy lámpa is, majd ott kell balra fordulni, ahol megszűnik a párhuzamos belső út, jobbra egy pizzéria, balra előre pedig egy nagy füves terület tűnik fel. Ez az Eperjes utca, ami végig megy a Pala(tinus tó) mellett, a végénél jobbra aztán balra kell fordulni. Innen egyenes tovább, áthaladni a kereszteződésen, majd az első lehetőségnél balra.


  Esztergomból a Kiss János altábornagy úton (111) elhagyva a várost (lila+kék+piros)
  A 111-es úton a körforgalomig, egyenesen át :) a Damjanich utcára, ezen kell haladni, lesz egy lámpa is, majd ott kell balra fordulni, ahol megszűnik a párhuzamos belső út, jobbra egy pizzéria, balra előre pedig egy nagy füves terület tűnik fel. Ez az Eperjes utca, ami végig megy a Pala(tinus tó) mellett, a végénél jobbra aztán balra kell fordulni. Innen egyenes tovább, áthaladni a kereszteződésen, majd az első lehetőségnél balra.

  Debrecenből
  M3 => M0. Át az új Megyeri hídon, innen balra a Szentendrei úton a Flórián térig. Aztán jobbra a Vörösvári úton, ami 10-es útba torkollik.

  Budapestről a 10-es úton (zöld+piros)
  Dorogon a Mária utcáig a főúton kell haladni (lámpás kereszteződés), itt pedig jobbra. Az út sokáig egyenesen halad, Iskola utcává válik, majd van egy "s" kanyar és ezután a kereszteződésben jobbra (Pataksor alsó), majd az első sarkon balra.


  Biciklivel és vonattal

  Budapestről
  Aquincumig van bringaút, utána nemigen, de az óránként induló vonaton szállítható a bicikli. A Nyugatiból 14.21-kor induló vonattal - menetrend - nagyon kényelmesen, a 15.21-kor induló vonattal éppen hogy elérhető a szertartás. A dorogi vonatállomástól a focipálya felé kell venni az irányt, a pálya után balra fordulni, az Iskola utcán az "s" kanyar után jobbra, majd az első lehetőségnél balra. (Térképen a zöld út vége+piros.)
  Fontos!

  A Lógatónak kint is és belül is van parkolója. A belső parkolókat a szüleinknek, és gyermekkel érkező barátainknak kérjük fenntartani.